Divje barvne kombinacije s kredami za lase

kredeSi tudi ti zadnje čase opazila dekleta, ki imajo najbolj možne divje kombinacije barvnih pramenov, pa se sprašuješ kako? Odgovor imaš na dlani – krede za lase! Z njimi lahko že v nekaj trentkih ustvariš nore barvne kombinacije, pa naj bodo monotone ali v več različnih odtenkih.

Krede za lase ne nadomeščajo klasičnega barvanja lastninsko

To niti ni njihov namen niti se ne želijo uveljaviti kot take. Ne, krede za lase so super za takrat, ko si želiš instant in divje spremembe barve ali še bolje – barvnih pramenov. Krasna stvar kred za lase je  v tem, da si lase spereš in o barvi ne bo več nobene sledi.

Odbite barvne kombinacije

Krede za lase niso mišljene zato, da se boš pobarvala „na blond“, zato obstajajo v najbolj odštekanih barvnih odtenkih, med katerimi se zdi, da je divje rdeča še najbolj nedolžna. Zelena, modra, roza, vijola…to so odtenki, ki se trenutno najbolj vroči. Načeloma so mišljene zato, da si z njimi popestriš nekaj pramenov, če pa si pri volji (in se ti da), si seveda lahko z njimi pobarvaš celotno dolžino las, samo nekoliko zamudno bo.

Ob naslednjem pranju las boš kot nova

Ko si lase enkrat opereš, ne bo več nobene sledi o barvi, zato jih lahko brez problemov uporabiš med vikendom, ko pa je v ponedeljek treba v šolo, se ne bo več nobene sledi o tvojih divjih odtenkih las.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *