Kateri lasni podaljški so pravi zate?

podaljski na spangiceTržišče ponuja veliko različnih načinov podaljševanja las in kot pri mnogih drugih stvareh, ni pravo vprašnje to, kateri so najboljši ali najslabši, ampak kateri podaljški za lase bodo najbolj ustrezali tebi, tvojim željam, zahtevam in načinu življenja. Poleg tega si zapomni, da nobeni podaljški za lase ne uničujejo las, če so vstavljeni pravilno in jim tudi sama zagotoviš ustrezno nego. Največ poškodb las in lasišča nastane prav zaradi neustrezne nege!

Trajni podaljški za lase

Trajno podaljševanje las izvajajo v vseh večjih salonih, ker se lasni podaljški vstavijo s posebnimi toplotnimi pripomočki; lasni prameni se na tak način spojijo s tvojimi naravnimi lasmi in take podaljške lahko nosiš 3 do 4 mesece, odvisno od tega, kako hitro ti rastejo tvoji naravni lasje. Potem moraš narediti obvezno nekaj mesečno pavzo, da se tvoji lasje spočijejo in regenerirajo.

Clip on lasni podaljški

Tej podaljški za lase so zasnovani tako, da si jih lahko samo vstavljaš, a s to razliko, da niso mišljeni za trajno nošenje – če ne prej, si jih moraš sneti vsak večer, saj je spanje z njimi odsvetovano. Primerni so za posebne priložnosti, za zgostitev las in za tista dekleta, ki bi rada imela dolge lase, a ne čisto vsak dan. Krajši lasje imajo tudi svoje prednosti, a ne 🙂

Clip on lasni podaljški so enostavni za vstavljanje, poleg tega pa se pritrdijo zelo čvrsto in tudi ostanejo na svojem mestu. Garantirano!

Tape in lasni podaljški

Če se zgornji lasni podaljški na lase pritrdijo s sponkami, lahko že samo iz imena teh podaljškov za lase sklepate, da se na lasišče pritrdijo s posebnimi silikonskimi trakovi. Tej samolepilni lasni podaljški o oblika trajnega podaljševanja las, a za razliko od keratinskih in microring podaljškov jih lahko uporabite večkrat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *