Koliko stanejo podaljški za lase

ola podaljski

ola podaljskiCene frizerskih storitev se razlikujejo glede na to, kakšne želje imamo. Vendar pa se zagotovo razlikujejo cene med storitvami za moške in ženske ter otroke. Moški, pa čeprav imajo lahko prav tako dolge lase kot ženske, za frizerja vedno odštejejo precej manj. Prav tako tudi otroci. Ženske pa so tiste, ki tukaj morajo odšteti največ denarja.

Ženske ponavadi želijo še, da jim frizer najprej umije lase, nato ostriže in na koncu posuši ter oblikuje frizuro. Moški se včasih prav tako pustijo, da se jim umije lasišče, nato se jih postriže in posuši. Vendar pa je dandanes vse več zahtevnejših moških, ki dajo veliko na svoj videz in pri obiski frizerskega salona niso tako nezahtevni. Nekateri celo želijo, da se jim namesti podaljške za lase, nekateri bi nosili lasulje, spet tretji pa bi se barvali ali svoje lase likali. Koliko stanejo podaljški za lase takšnih moških zagotovo ne zanima, saj je važen le dober videz. Vendar pa je vseeno za večino ljudi še vedno pomembna cena in pri izbiri lasnih podaljškov pogledajo tudi na ceno. Koliko stanejo podaljški za lase, torej?

Različno, odvisno od tega, kakšne vrste lasje so. Ali so lasje naravni, umetni, so remy kvalitete, kakšne barve so, kakšne debeline, … Večinoma pa se cene za celotno glao gibljejo tam nekje od 50€ navzgor. Dobro je pogledati po večih spletnih trgovinah ali celo fizičnih trgovinah in se pozanimati glede razmerja med ceno in kvaliteto ter nato izbrati prave lasne podaljške, ki bodo krasili našo glavo. Velja pa, da je bolje, če si izberemo kvaliteto za daljše nošenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *