Najbolj IN spomladanska pričeska v letu 2017

Elegantna obleka, prisrčen make up in različni modni dodatki služijo le kot zadnja pika na i. Najpomembnejši detajl je skrbno izbrana pričeska. Slednja bolj definira vaš videz in jasno izraža vaše razpoloženje, vašo dobro voljo in vašo življenjsko energijo.  Popolna frizura vas namreč polepša, pomlajša in razživi. Barvita in življenja polna pomlad si tako zasluži malce novosti. Za to poskrbite z izbiro novega stila oblikovanja. Izberite videz mokrih las v kombinaciji s kitkami, pletenjem in modnimi dodatki.

Mokri videz

Stilisti uporabijo kombinacijo gela, kreme za lase in drugih preparatov, ki poskrbijo za daljšo obstojnost in lepši videz. Pri oblikovanju je pomembno, da se preparati ne posušijo. Tako ves čas ohranite videz mokrih las. Slednjega dopolnite tudi s privlačno in zapeljivo obleko z nizkim dekoltejem. Pričesko oblikujte na različne načine. Lahko jo malce dvignete in počešete nazaj z gostim glavnikom. Spnete jo lahko  v tesen čop,  pri čemer dolge lase namažite le do tretjine, nato pa jih počešite nazaj. Svoje  bujne kodre počešite nazaj in po eni tretjini premažite s kombinacijo gela, krem in drugih preparatov, dve tretjini pa pustite prosto padati po hrbtu.

S posebnimi dodatki do večjega efekta

Dodatki za lase so večni. Obroči, lasnice,  sponke, različni dragulji, rožice in srčki, nikoli ne bodo šli iz mode. Letos so nadvse popularni izjemno svetleči in opazni dodatki. Mokri videz dopolnite samo na eni strani z malce večjo sponko. Najbolje, da jo namestite tik  ob ali za ušesom, saj bo tako prišla najbolj do izraza. Sponka naj bo večja in malce nenavadna, tako, da bo bolj opazna. Dodatki so primerni za vse dolžine in stile oblikovanja. Nadvse dobrodošla popestritev so tako pri ravnih, delno skodranih in popolnoma skodranih pričeskah. Pri tem je še vedno pomembno pravilo: večje, kot je, bolje je.

Kitke, kodri in različne kombinacije

Kodri in kitke so večni in nezamenljivi. Zvezdnice se čedalje bolj poslužujejo pletenja las in kombiniranja različnih starejših in novejših stilov. Pri tem imajo na primer popolnoma spuščene ravne lase, razmršeno kodrasto grivo, ali pa spletene in spete lase. Nekatere pa raje kombinirajo kitke s kodri. Pri tem oblikovanju dosežete večji volumen frizure in obenem dodate poseben poudarek na vaših ličnicah ter očeh. Takšna kombinacija  je primerna za vse vrste priložnosti, saj je preprosta za oblikovanje, dolgo obstojna ter primerna za kombiniranje z različnimi stili oblačenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *