Zapeljivi Kodri v 2015

zapeljivi kodri

zapeljivi kodriMagične navijalke (leverag) dobite zdaj tudi pri nas. Ne veste, kaj točno je to? Morda jih poznate pod tujim imenom magic leverag, kar v prevodu pomeni magične navijalke. Magične pa so preprosto zato, ker vam s skoraj s čarovniškim trikom v slabe pol ure pričarajo krasne kodre. Nič več obdelovanja las s kemijo ali toploto, nič več neskončnih ur pred ogledalom, da bi si ustvarile krasne kodre. Magične navijalke leverag bodo to zdaj naredile namesto vas in to v pičle pol ure!

Kaj pa, če mam tanke lase?

Oh, ja, poznamo te probleme. Včasih se zdi, da tankim lasem ni rešitve. Karkoli daš na lase, naj bo to pena, ali lak, si poskušaš oblikovati pričesko s fenom, po nekaj časa pričeska izgubi obliko in vse pade do. No, mogoče si končno odkrila rešitev zase! Magične navijalke leverag ti bodo v vsakem primeru skodrale lase, ne glede na njihovo strukturo, edina razlika je v tem, da si jih za bolj intenziven učinek pustiš dlje časa na glavi. Če imaš tanke lase ti svetujemo, da si magiče navijalke (leverag) pustiš na laseh kar čez noč. Ker so mehke in se popolnoma ovijejo okoli tvojih las, še vedela ne boš, da jih imaš na glavi in te pri spanju ne bodo čisto nič ovirale.

Ko se zjutraj zbudiš, si jih preprosto snameš in voila – imaš krasne kodre. Da bodo kodri zdržali čim dlje časa, jih dodatno utrdi z lakom za lase, če pa želiš bolj „moker videz“ las, si nanesi nekaj pene. Uspeh zagotovljen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *